Ja ongi käes see aeg, kui algab Meistrite liiga põhiturniir. Alagrupiks on meil A ning vastasteks Bayer Leverkusen, Real Sociedada ja Šahtar Donetsk.

Manchester United vs Bayer Leverkusen

Manchester United vs Bayer Leverkusen

Täna tuleb meil madistada kodusel Old Traffordil “sõpradega” Saksamaalt ehk Bayer Leverkuseniga.   Oodata on tuld ja tõrva sellest mängust. Kui sakslased ja inglased omavahel kokku saavad, siis muud moodi lihtsalt ei saa! Lisaks on vastaste treeneriks kunagine Liverpooli keskkaitsja Sami Hyypiä.

Kuna mõlema meeskonna peatreeneri jaoks on tegu debüüdiga Euroopas, siis on mängu eel raske ennustada mis toimuma hakkab. Kes peab paremini pingele vastu, kes omab paremat plaani euromängudeks, kõik see hakkab alles vaikselt tänasest vastuseid saama. Üks asi mis Moyese kasuks kindlalt räägib on aga see, et mees on pikemat aega treener olnud ja seega kogenum. Loodetavasti suudab ta seda ära kasutada.

Päris palju on artikleid ja arvamusi olnud selle kohta, et meil on see aasta suhteliselt lihtne alagrupp. Ei nõustu sellega üldse ja pigem jään Sir Alex Fergusoniga nõusse, et tegu on paraja pähkliga. Bayer Leverkusen ja Sociedad ei ole isegi kodus lihtsad vastased, rääkimata siis võõrsil mängust ja kuigi Šahtarist on mitmeid häid mängijaid lahkunud on tegu ikkagi väga ohtliku musta hobusega, kes kindlasti vähemalt kodumängudes hirmraske vastane. Selle aasta alagrupid on kõik tegelikult põnevad ja üsna tasakaalus, kui vast Chelsea alagrupp kõrvale jätta.

Tulles tagasi tänase mängu juurde, siis tänase vastasega oleme eelnevalt kohtunud 4 korda ja kirjas on meil neis mängudest 2 võitu ja 2 viiki. Väravate vahe 7:4 meie kasuks. Seega ajalugu lubab tänaseks positiivset emotsiooni.

Positiivne on ka see, et tänase mängu eel on meeskonna konkurentsis tagasi Welbeck, Jones, Kagawa ja Rafael, kes eelnevalt erinevate vigastuste tõttu mängida ei saanud. Kõige tõenäolisemalt ohustab algkoosseisu neist ilmselt Rafael.

Ennustan algkoosseisu:

de Gea

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Valencia Fellaini Carrick Nani

van Persie Rooney

Ennustan lõppseisu:

2:1. Tasavägine aga pigistame vajaliku võidu sellest mängust välja.

Tänase mängu jaoks on meil Beergarden-is suur laud broneeritud ehk tulge kõik, kel võimalik kohale ja vaatame mängu koos. Seltsis on lõbus! Kohal olen seal juba kell 21:00. Näeme!