1. Tegu oli ühe kõige kesisema mänguga mida olen United-i toetamise ajal näinud (ca 17 aastat). Kohe mitte miski ei tulnud mitte kellegil välja peale Wayne Rooney, kes nagu kombeks on olenemata olukorrast annab oma parima ja vaatamata kogu meeskonna totaalsele lagunemisele suutis mõned helged hetked pakkuda. Mängu lõpus sai karistuslöögist löödud värava näol ka teenitud tasu. See värav tähendas, et Rooney on Manchester-i derbydes läbi aegade kõige rohkem väravaid löönud mängija. Lohutusauhind, mis mängu seisu tõttu ka tema enda sõnade kohaselt mitte midagi ei tähendanud. Kurb.

2. Valencia, Fellaini ja Young tahavad selle mängu ilmselt lihtsalt mälust kustutada. Young Ei suutnud terve mängu muud teha, kui vaid palli ära kinkida, passi kohale toimetamise protsent oli ainult 53 % ning vaid kahest tsenderdusest kumbki meeskonnakaaslast ei leidnud. Valencia ja Fellaini lapsused viisid City väravateni. Fellaini on alles tulnud ja seega vast väga temal ei peatuks, loodetavasti tegu lihtsalt alguse kokkumängu puudumisest tulnud segadusega, Valencia aga võiks juba küll vähe stabiilsem olla, üle mängu ikka ära kukkuda kõrgtasemel ei tohiks ja see viimane mäng oli puhta õudukas, loivas ringi ilma kindla sihita ja mitmeid kordi oli näha, et mees ei tea kus ta olema peaks väljakul ning mida täpselt tegema. Järgmises mängus ehk oleks aeg võimalus anda Zahale ja Nanile.

3. Kui mitte Vidic, siis Ferdinand vajab kindlasti puhkust. Juba Bayer-iga mängitud Meistrite liiga mängus oli väsimuse märke näha. Korralik asendaja on meil ju ometigi olemas Evans-i näol, kes eelmine aasta tegi väga tugeva hooaja.

4. Vaatamata kõigele masendavale ei ole liigas olukord üldse mitte nii hull ja halbu mänge ikka juhtub. Hetkel oleme liidritest maas 5 ja järgnevatest meeskondadest 3 punktiga. Mängitud vaid 5 mängu. Ka on läbi saanud liigas ülimalt raskete mängude periood ja ees ootamas mängud, mis peaksid korralikult punktisummat meil kasvatama kuni kohtume liiga hetke liidri Arsenaliga. Olen kindel, et Moyes teeb eelmisest mängust omad järeldused, olenemata sellest, et mees eelnevalt oli pikalt Inglise liigas mängiva meeskonna treener on praegune situatsioon võrreldamatu ja ka temal üht koma teist õppida. Seda, et kohe uuele lootsile Sir Alex Fergusoni kingad sobiks on natuke palju loota. Ka oma lõpukõnes toonitas Ferguson seda, et klubi ei ole meest palgates nii öelda kiirvariandi peale läinud vaid välja on valitud mees, kes ka tema enda hinnangu kohaselt sobib klubi mõttemaailmaga ning talle tuleb klubiga kohanemiseks aega anda. Tehkem seda siis!