Tänane Capital One Cup mäng on Manchester United-ile väga tähtis. Kuigi tavaliselt seda karikasarja väga tõsiselt ei võeta on täna kaks faktorit selle võimaluse nullinud. Esiteks on tegu mänguga Liverpooli vastu ja teiseks on vaja Moyesel kindlasti tänasest mängust võit saada, et ajakirjanikelt tulevat kriitikatulva vähendada ning meeskonnalt pingeid maha võtta.

Capital One Cup

Capital One Cup

Ka Liverpool tuleb mängule peale väga kehva esitust liigas ja soovib kindlasti tänase hea mänguga seda heastada, seega on kõik klassikuks saava mängu poole viitav.

Mängust jäävad meie poolt kindlasti eemale van Persie, Rafael ja Phil Jones. Eriti kahju on, et Rafael tagasi veel ei ole, ründe faasis annab ta meile palju oma tõusudega juurde, Smalling on hea asendus aga ründefaasis jääb nõrgaks. Mehe õige koht ikkagi keskkaitse. Van Persie oleks ilmselt nii kui nii puhkust saanud.

Väga loodan, et peale nädalavahetust nii mõnigi noor täna tänu rohkem kogenud meeste oma rolliga mitte hakkama saamise tõttu sansi saavad. Eriti Zaha (kes võiks vast isegi algkooseisu sansi saada) ja Januzaj.

Ennustan meeskonda:

Lindegaard

Smalling Evans Vidic Fabio

Zaha Cleverley Kagawa Nani

Chicharito Rooney

Ennustan tulemust:

2:1 närve sööv võit.

Mängu vaatan ise täna kodus kuna on palju toimetamisi ja paraku seekord Beer Gardenisse ei jõua.

Mängust näitab ka Viasta Sport Baltic algusega kell 22:00.