1. Enne mängu tundus viik täiesti korralik tulemusena, peale mängu oli natuke kahju, et kolmest võidupunktist tuli suu puhtaks pühkida kuna kaitses oldi kuni Vidici õnnetu eksimuseni Šahtari rünnakud kontrolli all hoitud, vaatamata paremast pallivaldamisest midagi väga ohtlikku Donetski mehed luua ei suutnud. Kuna aga ise ka kehvad rünnakul olime, siis kokkuvõttes aus tulemus. Teise poolaja mäng oli see eriti pettumust tekitav osa.

2. Nagu juba  mängueelses postituses  sa nenditud võiks Moyes nüüd juba meestest ülevaadet omada ja hakata mängitama kindlamat koosseisu, 6-7 vahetus iga mängu kohta ei lase korralikku kokkumängu tekkida.

3. Welbeck sai kirja värava, mis tõstab kindlasti mehe enesekindlust. Kasutas edukalt võimalust end näidata Rooney emmaloleku (vigastus) ajal.

4. Chris Smallingult hea etteaste kaitses, ilmselt jääb algkoosseisu ka liigamänguks Sunderland-i vastu.

5. Fellaini hoidis mõnusa terrori all Donetski Šahtar-i kaitset, pidevalt vea piiril mängides, tema välja võttmise järel muutus keskväli lihtsamalt läbitavaks ja see lõppes Šahtar-i väravaga, söötude osas tuleks tal aga taset parandada. Samas on mees ilma hooajaeelsete mängudeta kohe pidanud algkoooseisus mängima hakkama ja uute meeskonnakaaslastega harjumine võtab aega, seega liigselt kriitiline olla ei saa passivigade osas.

6.Üllataval kombel on Moyesel Euroopas siiani paremini läinud, kui koduses liigas, enne hooaega oleks vastupidist arvanud kuna Euroopas on mängud liigamängudest erinevad ja Moyes on vaid korra Evertoniga Euro hõngu tunda saanud ning sedagi vaid eelringis. Liigas on aga aastate pikkused kogemused olemas. Eks näis kuidas teekond edasi läheb aga neile, kes liigselt viimast Euromängu kritiseerisid tuletaks meelde, et ka Sir Alex Fergusoni juhtimise all ei olnud meie euroteekond võõrsil tihtipeale ilus vaatamine ja alles 2 aastat tagasi kukkusime üldse Euroopa liigasse, meeskond ise ei ole sellest ajast väga palju muutunud. Lisandunud on aga uus treener, kes peab uute meestega harjuma ja oma süsteemi tööle saama ning mängijad omakorda peavad ise ka uue treeneriga harjuma. See võtab paratamatult aega, varugem kannatust.