1. Esimene poolaeg oli kohutav ning koheselt kustutati Sunderlandi poolt ka enne mängu loodetud lihtsa kolme punkti lootused, kui juba viiendal minutil Gardner Vidici jämedast eksimusest kaitses kasu lõikas ning Sunderlandi juhtima viis. Kiire värava shokk kestis terve poolaja ja kuigi valdasime enamuse ajast palli ei osanud me paraku sellega midagi mõistlikku teha. Ainukesed väljakumängijad, kes natukenegi esimesel poolaja positiivselt silma paistsid United-i poolt oli Januzaj ja Nani. Kuna tegu oli mänguga, millest tuli, maksku, mis maksab, võit võtta peale WBA vastu libastumist, siis tekitas see poolaeg ikka väga musti mõtteid.

2. Kuigi juba esimesel poolajal oli Januzaj silmapaistev lisas ta teisel poolajal oma mängu veelgi võimsust ning tulemut ei pidanud kaua ootama. 55. minut, evra sööt vasakult äärelt 16 kasi ning bäng, värav! Kogu meeskonna enesekindlus tõusis silmnähtavalt ja varsti olimegi 2:1 ees, vaid 6 minutit hiljem oli taas täpne Januzaj ning, kui esimene värav oli ilus värav, siis see oli puhas mammu! Väravaid ja “Match of the Day” analüüsi näete järgnevast videost:


Sunderland vs Manchester United 1:2 MOTD by footballdaily1

3. Kuigi Januzaj tõi meile võidu ladus müüri selleks hoopis teine mees, selleks meheks oli kindamees David de Gea, ilma tema imelise tõrjeta esimesel poolajal (34. minutil) oleksime olnud 0:2 kaotusseisus ja hetke vormis kahtlen, et sellest seisust võiduni oleksime jõudnud. Mainitud tõrjet on ülistanud ka Peter Schmeichel ise, kes peab seda üheks parimaks tüõrjeks mida ta näinud on. Tõrjet näete siit:


fdgfdg by 21cad

Lisaks sellele super tõrjele tegi ta veel paar ilusat liigutust ja on igati heaks näitest selle kohta, et noortele mängijatele tuleb aega anda. Mäletame ju kõik kuidas press tema United-i karjääri algul kiirelt flopiks tembeldas, nüüd tuleb neil aga oma sõnu süüa!

4. Kaitse on viimastes mängudes murettekitavalt auklik olnud ja äpardused on rohkem juhtunud kogenud meestega nagu Ferdinand ja Vidic ehk on aeg rohkem võimalust anda noortele ja vanakestele rohkem hingetõmbe võimalusi. Saan aru, et Moyes ei ole tahtnud hooaja alguse mängudes riskida ja on nendes kogemustele lootnud aga nüüd on meil järjest ju lihtsamad vastased ja oleks aeg näiteks Evans-ile rohkem mänguaaega anda. Päris üllatavalt vähe on ta mänguaega saanud arvestades fakti, et eelmine aasta oli ta vast meie parim kaitsja ja asendas vigast Vidic-it väga hästi.