1. Esimesed 20 minutit tuletasid meelde milline tapamasin võib olla Manchester United, kui mäng jookseb. Seda oli ilus vaadata ja ühtlasi kinnitas veendumust, et Moyes õpib ja ei ole niisama kasutatud mantrat andke aega atra seada. Siiski tuli ka de Gea sel perioodil valvel olla ja paar head tõrjet sooritada.

2. Lisaks Rooney-le ja Januzay-le paistab ründavatest mängijatest kiirelt tippvormi tõusmas olevat ka van Persie, liigarivaalid olge valmis!

3. Peale poolaega tuli erinevate vigastuste tõttu teha meil kolm vahetust korraga ning selle ja fakti, et ilmselt hakati end teisipäevase Meistrite liiga mängu jaoks hoidma lagunes meie ilus mäng ära ning teisel poolajal võttis juht ohjad enda kätte Fulham. Õnneks õnnestus neil väravani jõuda vaid korra.

4. Vigastada said Cleverley (topelt nägemine), Rafael (pahkluu vigastus) ja Evans (seljavigastus). Kõige rohkem tunneme ilmselt puudust Rafaelist, kellele korralikku asendust paremas ääres ei ole. Smalling jääb rünnakul väga hätta ja Valencia on parem siiski winger-i kohapeal. Muud variandid on mainitud kahest veel kehvemad, hooaja algul oleks pakkunud parimaks asendajaks Rafael-i vennast Fabio-t aga mingil põhjusel ei ole see mees sel hooajal üldse pilti saanud. Cleverley võib juba tänaõhtuses mängus mängida ja Evans ja Rafael on pikemaks ajaks väljas.

5. Mängu parim mees platsil oli kombekohaselt Wayne Rooney, kes on hooaja algusest peale olnud paari aasta parimas vormis.

6. Peale mängu võttis, vaatamata teise poolaja ära vajumisele, siiski võimust mingi optimism, eks lähiajal näeb, kas selleks optimismiks ka tegelikult põhjust oli.