Kell 21:45 lüüaks pall mängu Hispaanias Anoeta staadionil, kui lahingusse astuvad kohalik Real Sociedad ja Manchester United. Tegu on Meistrite liiga korduskohtumisega, Inglismaal Old Traffordil toimunud mängus õnnestus Manchester United-il 1:0 võit võtta, kui täna korratakse sama ollakse enam-vähem kindlustatud koht Meistrite liiga play-off-is. Kindel on see siis, kui Donetski Šahtar ei saa oma mängust rohkemat, kui viik.

Real Sociedad vs Manchester United

Real Sociedad vs Manchester United

Vigastustega on meie poolt väljas Rafael ja Evans. Carrick võib-olla naaseb ning kaasas on Hispaanias ka Welbeck, kelle seisundi kohta täpsem info puudub.

Sociedad tuleb mängule, nagu meiegi, vastu korraliku liigavõidu pealt. Kodus alistati võimsalt 5:0 Osasuna nimeline meeskond. Mis viitab sellele, et kaitse peab meil valvas täna olema või muidu saame karistatud. Vigastusega on neil väljas vaid Esteban Granero.

Kohtunikuks on tänasel mängul itallane Nicola Rizzoli. Tegu väga tugeva kohtunikuga, kes vilistas ka eelmise aasta Meistrite liiga finaali.

Ennustan algkoosseisu:

de Gea

Smalling Jones Vidic Evra

Nani Cleverley Fellaini Kagawa

van Persie Rooney

Ennustan tulemust:

3:1 Manchester United-i võit.

Kuna tänast mängu TV6 ja Viasat Sport Baltic ei näita, siis kes vähegi saab ja viitsib võiks tulla mängule meie kodupubisse Beer Garden. Seltsis, nagu ikka, segasem :)