1. Tund enne mängu, kui tehti meeskonnad teatavaks käis judin läbi, kahjuks oli judin ka õigustatud reaktsioon nagu resultaat mängu lõpus näitas. Keskväljale pandi mehed, kes korduvalt näidanud, et ei suuda midagi ära teha, milleks, kas tõesti ei õpita oma vigadest mitte kui midagi :S Lisaks kaitses mängis Ferdinand, kellele ammu juba käib kaks järjestikust 90 minutilist mängu üle jõua. Et kõik see veel arusaamtaum oleks ei ole meil ka 11 päeva jooksul järgmist mängu ehk, et puhata ei olnud vaja nagu kellegil lasta (peale Ferdinandi, kes lihtsalt vanuse tõttu kahte mängu järjest vastu ei pea) ja oleks saanud rahus tugevaimas koosseisus (va Mata, kes ei saa Chelsea eest mängitud mänguminutite tõttu meid selle aasta Meistrite liigas aidata) peale minna. Moyes, võta end kokku ja näita millegagi, et sa suudad praegusest jamast välja tulla! Sõnatuks võtab….

2. 2:0 kuiv kaotus jätab võimalused edasipääsule väga väikseks, kui aga koduses mängus õige keskväljaga peale minna, siis päris võimatu siiski edasi saamine ei ole. Aeg on hakata raskeid otsuseid tegema. Suures klubis nagu seda on Manchester United ei saa kõiki mänguaja osas võrdselt kohelda, kui vormi ei ole istud pingil või tribüünil ja kogu moos, elu on karm. Jah, Moyes lubas enne hooaega kõigile võimaluse anda ja on seda ka põhimõtteliselt teinud, nüüd on hooaeg aga lõpusirgel ja meeste oskustes ning vormis peaks ammu selgus majas olema.

3. Kokkuvõttes on seis meil väga, väga mäda ja eelnevalt kirjutatust ei tasu järeldada, et kõigis hädades oleks vaid Moyes süüdi. Siin on tegu millegi sügavamaga ning ka mängijad ise peavad väga sügavalt peegli ees endale näkku vaatama, lihtsalt Moyes on mees, kes peaks selle jama juppideks harutama ja siis paremini kokku panema, paraku paranemise märke ei ole ja kui nii see jätkub, siis kannataja on ei keegi muu, kui tema ise kuna meeskonna käekäigu eest vastutab lõppkokkuvõttes ikkagi peatreener. Ajakirjandusest on läbi käinud, et talle on 12 mängu enda päästmiseks aega  antud (ehk hooaja lõpuni) ja mind ei üllataks, kui see ka tõsi on. Algselt oli ilmselt kõrgematel jõududel plaan vähemalt pool järgmist hooaega ka mehele anda aga kui vanker vaid kraavi sügavusse vurab pidevalt hoogu juurde saades ja mees, kelle ülessanne selle peatamine ja tagasi kraaviveerele vedamine on ei suuda seda teha, siis tuleb lihtsalt ohjad üle anda ja tunnistada, et minu parim ei olnud piisav.

online poll by Opinion Stage