Kolmapäeva varahommikul toimus Manchester Unitedi USA tuuri kolmas mäng, kui kohtuti Inter Milaniga.

Mäng ise oli tuuri väravatevaeseim aga samas van Gaali uus süsteem toimis siiani kõige paremini, mehed hakkavad oma rollidele vaikselt pihta saama ja Inter suutis terve mängu jooksul vaid ühe ohtliku löögi vätavale teha. Kaitse oli lukus.

Esimene poolaeg oli suhtliselt tempoka mänguga aga sündmuste vaene. Unitedil oli paar võimalust värava löömiseks, parim Jonesil peaga Mata antud nurgalöögist 11. minutil, lisaks paar teravat lööki Rooney ja Mata poolt.

Teisel poolajal oli sündmusi juba rohkem ja United oleks igati võiduvärava ära teeninud, paraku aga ei suudetud omi võimalusi ära lüüa ning Zahale jäeti kindel penalti andmata. Parimaid võimalusi värava löömiseks omasid Zaha, Cleverley ja Nani aga Vidic ja co kas hoidsid hullema ära või ei olnud lööja ise täpne.

Kuna mängu normaalajal väravaid ei löödud tuli asuda penalteid lööma (USA tuuri toimub karika peale ja reeglite kohaselt tuleb võitja viigilise tulemuse korral välja selgitada penaltiseerias). See seeria oli meile väga edukas kuna kõik mehed lõid oma penaltid ära tulemuseks 5:3 võit, Unitedi poolt lõid penaltid Young, Hernandez, Cleverley, Kagawa ja Fletcher. Interi poolt lõid Guarin, M’Vila, Taider, Andreolli (latti).

Vidic vs Welbeck

Vidic vs Welbeck

Manchester United mängis järgnevas koosseisus:

Lindegaard (De Gea 46); Smalling (Blackett 46), Jones (M Keane 46), Evans; Valencia (Shaw 46), Fletcher, Herrera (Cleverley 46), Young; Mata (Kagawa 46); Rooney (Zaha 46), Welbeck (Nani 46 (Hernandez 77)).

Interi koosseis oli järgnev:

Handanovic (Carrizo 63); Jesus, Vidic (Andreolli 71), Ranoccia, D’Ambrosio, Jonathan (Guarin 83), Kuzmanovic (Taider 63), Botta (Laxalt 63), Dodo (Nagatomo 63), Khrin (M’Vila 46), Icardi.

Kogu mängu saab järele vaadata siit:

Tipphetki näeb siit: