Teisel augustil kohtusid USA linnas Michiganis kaks jalgpalli hiidu Manchester United ja Real Madrid. Kohtumine purustas ka USA jalgpalli publikurekordi. Uuueks rekord numbriks sai 109 318. Mäng toimus the Big House nimelisel väljakul.

The Big House

The Big House

Mäng ise oli oodatult põnev ja väravavõimaluste ning väravate rohke. Esimesena jõudis sihile Manchester United ilusast kombinatsioonist, mille viimistles Young. Käimas oli mängu 21. minut. 26. minutil eksis aga nooruke Michael Keane karistusalas Bale-i vastu ja tegi vea. Tulemuseks penalti, mille Bale ise ka kindlalt ära lõi. Seisuks 1:1. Ka Reali rõõmuhetk oli lühike kuna juba 37. minutil viis taas Young Unitedi ette, kui üritas Rooneyle 16-t kasti joonte ristumise kohalt veidi eemalt teravat tsenderdust anda, juhtus aga nii, et Rooney sellele pead vahele ei saanudki ning pall lendas otse värava küljevõrgu õigele poolele ning 2:1 oligi tablool. Sellel seisul esimene poolaeg ka lõppes.

Esimese poolaja käigus sai vigastada (põlv) selle hetkeni absoluutset peavalu Realile tekitanud Danny Welbeck. Vahetati välja 41. minutil. Peale mängu tuli välja, et juba treeningul oli jalg veidi mehel tunda andnud aga otsustati siiski mängida. Loodetavasti ei ole mees pikalt väljas.

Welbeck

Welbeck

Teine poolaeg algas oodatult suure Reali survega, õnneks aga ühestki rünnakust nemad sihile ei jõudnud. Isegi Ronaldo, kes mängu eelse info kohaselt ei pidanud üldse mängima, ei suutnud neid aidata. Küll oli meie kaitse tasemel ja kui neist vajaka jäi, siis oli omakorda de Gea tasemel ning kõik see viis hoopis selleni, et 80. minutil andis õlitäpse tsenderduse Kagawa, mille viis sihile Chicharito ja lõppseisuks kirjutati Manchester United-i 3:1 võit.

Mängu parim mees oli Ashley Young, kes on kõigis hooaja eelsetes mängudes olnud üliterav. Loodetavasti kandub see vorm edasi ka hooaega.

Meeskondade koosseisud olid järgnevad:

Manchester United: De Gea; M Keane, Jones, Evans (Blackett 46); Valencia (Lingard 62), Herrera (Cleverley 46), Fletcher, Young (Shaw 46); Mata (Kagawa 62); Rooney (Hernandez 62), Welbeck (Zaha 41).

Kasutamata vahetusmehed: Lindegaard, Amos, Johnstone, James, Nani, W Keane.

Real Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Nacho; Arbeloa (Ronaldo 74), Illarmendi, Alonso (De Tomas 56), Carvajal; Modric, Bale; Isco.

Kasutamata vahetusmehed: Fdez, Lopez, D Llorente, Osede, Medran, M Llorente, Mascarell, Pacheco, Sobrino, Vazquez, Benzema.

Kui on veel keegi, kes mängu ennast näinud ei ole, siis täispikkuses saab seda järele vaadata siit:

Tipphetked saab üle vaadata siit: