5. augustil kulmineerus Manchester Unitedi USA tuur ICC karika finaalis, kus vastaseks oli vana tuttav Liverpool. Paremat finaali ei oleks USA fännide jaoks olla kuna rivaliteet garanteeris, et tegu ei ole tavalise sõprusmänguga, kus asja lõdvalt võetakse.

Manchester United vs Liverpool

Manchester United vs Liverpool

Manchester United alustas mängu võrreldes eelnevate hooajaeelsete mängudega kahvatult ning tulemus ei andnud kaua oodata, juba 14. minutil viis Gerrard Liverppoli penaltist, mille teenis Sterling. Penalti põhjustas Jones lohaka taklamisega. Mõlemal meeskonnal oli võimalusi värava löömiseks veel aga suhteliselt sündmuste vaene poolaeg lõppeski 0:1 United-i poolt vaadatuna.

Teisel poolajal meie mäng aga paranes ning tulemus oli kiire tulema. 56. minutil Andis Chicharito paremalt äärelt he tsenderduse 16-t kasti ning raske nurga alt ei olnud väga heas vormis oleval Wayne Rooneyl mingit probleemi viiginumbrite tabloole toomisega. See värav innustas meid veelgi paremini mängima ning juba 57. minutil viis umbes 14. meetri pealt löödud väravaga Mata meid 2:1 ette. 3:1 kindlasse võidusadamasse tüüris meid natuke peale mängu tulemist 88. minutil Lingard 18. meetrilt löödud väravaga. Ilus lõpp ilusale USA tuurile!

ICC parimaks mängijaks nimetati teenitult Wayne Rooney.

Fletcher ja Rooney ICC karikaga

Fletcher ja Rooney ICC karikaga

Tervet mängu saab järele vaadata siit:

Tipphetki näeb siit: