Saksamaal toimunud Mercedes Junior karika pani sel aastal kinni Manchester Unitedi U19 meeskond. Eelmine aasta saadi samal võistlusel kolmas koht. Tegu on sisevõistlusega, kus väljakul korraga tohib olla kuus mängijat ja poolaeg kestab 9 minutit. United-i alagrupis olid Grasshopper Zürich, Stuttgart ja Schalke. Teises alagrupis olid Borussia Mönchengladbach, TSG Hoffenheim, Fenerbahce ja Celtic.

Turniiri avamängu United kaotas Grasshoppersile 3:2. Väravad Punaste Kuradite poolt lõid Timothy Fosu-Mensah ja Williams.

Järgnevalt mängiti Stuttgarti vastu ning see mäng õnnestus võita tasavägises heitluses 1:0 Oliver Rathbone väravast.

Alagrupi viimasele mängule Schalke vastu läks United teadmises, et alagrupi võitmiseks tuleb neil see mäng kindlasti võita ja seda ka tehti. Võit saadi numbritega 2:0. Väravad Joe Riley ja Marcus Rashfordi poolt. Alagrupi võit tähendas seda, et järgnevalt tuli vastu astuda Hoffenheimile ja Fenerbachele.

Järgmise vooru esimene mäng oli Fenerbache vastu, mis kaotati kehva mänguga 2:0. Kuna Fenerbache aga oma järgmises mängus Stuttgarti vastu kaotas, siis järgmisele mängule läks United vastu teadmises, et võit Hoffenheimi üle viib neid edasi poolfinaali. Vajalik võit ka saadi tulemusega 3:1, Unitedi väravad lõid Fosu-Mensah (2) ja Cameron Borthwick-Jackson.

Poolfinaalis kohtuti taas Grasshopperiga ning seekord väljuti mängust võidukalt. Grasshopper purustati koguni 6:0. Väravad lõid Borthwick-Jackson, Rashford, Rathbone (2) ja Redmond (2).

Finaalis kohtuti Stuttgartiga ning väga tasavägises heitluses seljatati vastane 0:0 lõppenud normaal ja lisaaja järel penaltitega 3:2. Edukad Unitedi poolt penaltiseerias olid Charlie Scott, Borthwick-Jackson ja Rashford.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Joe Riley Manchester Unitedist.

Joe Riley

Joe Riley

Tulemused:

Manchester United 2-3 Grasshopper Zürich

Manchester United 1-0 Stuttgart

Manchester United 2-0 Schalke

Manchester United 0-2 Fenerbahce

Manchester United 3-1 Hoffenheim

Manchester United 6-0 Grasshopper Zürich

Manchester United 0-0 Stuttgart (3-2 peale penalteid)

Unitedi koosseis:

1. Pereira, 2. Reid, 3. Borthwick-Jackson, 4. Willock, 5. Rathbone, 6. Riley, 7. Fosu-Mensah, 8. Williams, 9. Rashford, 10. Redmond, 11. Scott, 12. Henderson.

Võidukas U19 meeskond

Võidukas U19 meeskond