Kell 21:55 võõrustab Cambridge United oma kodustaadionil, Abbey Stadium, Manchester Unitedit. Cambridge United on kõige madalamal liigapositsioonil olev klubi, kes jõudis FA karikasarja neljandasse ringi. Asuvad nad League Two-s 12 kohal.

Cambridge United vs Manchester United

Cambridge United vs Manchester United

Cambridge United nägi ilmavalgust 1912 aastal ja algselt oli klubil nimeks Abbey United kuna sel ajal eksisteeris teine klubi, millel oli nimeks Cambridge United ja sellel klubil ei olnud mingit seost praeguse Cambridge Unitediga. 1949 aastal muutus klubi professionaalseks ja 1951 aastal muudeti ka nimi Cambridge Unitedi peale. Abbey staadion on kodustaadioniks 1932 aastast ning 2009 aastast kutsutakse seda staadionit ka The R.

Luke Chadwick

Luke Chadwick

Tuntumatest mängijatest  on Cambridge Unitedis mänginud Wilf Mannion ja hetkel mängib seal meie endine mängija Luke Chadwick.

R Costings Abbey staadion

R Costings Abbey staadion

Unitedile annab võimaluse tänane mäng mängitada mehi, kes pidevalt algkoosseisus ei ole, samas on meil liigakarikast ja Meistrite liigast eemal olemise tõttu mängude arv kesine ja on ka võimalik, et paljud tavakoosseisu mehed on siiski koosseisus kuna van Gaali süsteemiga harjutud siiani ei ole ja täna on võimalus kergema vastase vastu teravaid nurki nö lihvida. Eks näis, mida peatreener ise eelistab. Kuna viimati võitsime FA karika rohkem, kui 10 aastat tagasi oleks tagumine aeg taas selle karika võitmisega tutvust teha.

Ennustan algkoosseisu:

Valdes

Rafael Rojo McNair Shaw

Blind

Januzaj Herrera di Maria

Wilson Falcao

Ennustan lõppseisu:

3:0 Manchester Unitedi võit.

Tänast mängu näeb otse pubis Beer Garden. Viasat Sport Baltic paraku mängu ei näita.