Täna on siis vahelduseks närvikõdi haripunktis, jah ka tavamängudes pakub United tänapäeval rohkem, kui küll närvilisi hetki aga seda õiget kõdi suudavad siiski teha vaid spetsiaalsed mängud ja Arsenaliga FA karika mäng on vaieldamatult üks neist!

Manchester United vs Arsenal

Manchester United vs Arsenal

Lisaks karikasarjas edasi rühkimise võimalusele annab tänane mäng ka võimaluse liigarivaalile mentaalse põntsu andmisekss kuna liigas teatavasti on meil vahe vaid üks punkt (Arsenal kolmas, meie neljandad) ning kummalgi vääratamiseks ruumi väga ei kipu olema, kui soovitakse nelja hulka saada kuna seljataga on mõne punkti kaugusel mitu, mitu konkurenti, kes valmis iga vääratust ränkraskelt karistama. Mängus on palju!

Läbi aegade on United võidukas olnud Arsenali vastu seitse korda ning Arsenal Unitedi vastu viis korda FA karika mängudes ja viimasest viieteistkümnest omavahelisest mängust kõikide võistluste peale on Arsenal võitnud vaid ühe mängu, loodetavasti ei lähe see number suuremaks ka peale tänast mängu vaatamata sellele, et ka meil endil ei ole kuidagi õnnestunud voolavat mängu leida. Võtkem see tänanegi siis nö tati ja tahtejõuga ära!

Vigastuste osas on olukord meie poolt endine ehk eemale jääb vaid Robin van Persie. Arsenalil on aga vigastatute nimekiri kuue liikmeline ning liikmeteks on Paulista (põlvekõõlus), Wilshere (pahkluu), Flamini (põlvekõõlus), Arteta (pahkluu), Debuchy (nihestatud õlg) ja Diaby (sääremari).

Vigastuste kohta pärinevad andmed physioroom.com-ist.

Mängu peakohtunikuks on Michael Oliver.

Michael Oliver

Michael Oliver

 

Ennustan algkoosseisu:

de Gea

Valencia Smalling Rojo Shaw

Blind

Januzaj Herrera Young

Mata

Rooney

Ennustan lõppseisu:

2:1 hinge matvalt raske võit.

Tänast mängu näeb otse nii Viasat Sport Baltic kanalilt, kui ka pubis Beer Garden. Ülekande algus kell 21:40.