Täna kell 20:00 lüüakse Taanis, FC Midtjyllandi kodustaadionil, MCH Arenal pall mängu FC Midtjyllandi ja Manchester Unitedi vahelise Euroopa liiga playoffi esimeses mängus. Antud klubid kohtuvad esmakordselt, mis ei ole ka mingi ime kuna Midtjyllandi klubi on loodud alles 1999 aastal. Midtjylland hoiab hetkel Taani liigas kolmandat kohta.

FC Midtjylland vs Manchester United

FC Midtjylland vs Manchester United

Vigastuste osas Manchester Unitedi poolt midagi head teatada ei ole, endiselt on nimekiri pikk ja paraku lisandus sinna sel nädalal kuni kaheks nädalks heas vormis aastat alustanud Wayne Rooney, kes algsete prognoosid kohaselt on väljas kuni kaks kuud. Temale lisaks on vigastusega kimpus Valencia (jalg), Darmian (õlg),  Jones (põrutus), Rojo (õlg), Schweinsteiger (põlv), Shaw (jalaluumurd), Varela (põrutus), Young (kube) Januzaj (põlvekõõlus) ja Jackson (haige).

Midtjyllandi poolt jäävad vigastuse tõttu eemale Dahlin  ja Andersson (osalemine oleneb hilisest tervisetestist), mõlemal põlve probleemid. lisaks jääb eelnevatest mängudest teenitud karistuse (kaardid) tõttu eemale Poulsen.

MCH Arena

MCH Arena

Mängu peakohtunikuks on Artur Dias Portugalist.

Artur Dias

Artur Dias

Ennustan algkoosseisu:

de Gea

Love Smalling Carrick Blind

Schneiderlin Fellaini

Mata Herrera Memphis

Martial

Ennustan lõppseisu:

2:1 võit.

Tänast mängu näeb otse pubis Beer Garden.