Hohoho ja ongi siis lõpuks käes see päev, mil Manchester United ristab piigid Real Madridiga. Seda hetke on oodatud ei rohkem ega vähem, kui 10 aastat. Loodetavasti on asi ootamist väärt olnud. Olen üsna kindel selles, et on.

Läbi ajaloo on meeskonnad kokku kohtunud 8 korda. Real Madridil on 3 võitu, Manchester Unitedil 2 ning 3 korda on mängitud viiki. Täna tuleb Unitedil see statistika täielikult viiki triikida ehk võita.Endal õnneks just selle juhtumine tõenäolisena tundubki. Eks näis, kas tegi fänni liigse optimismiga või tegelikkusega.

Minu optimismi suurim toide on see, et Manchester United on meeskond, Real aga staaride kogum, kes vahel liiga individuaalselt asju teha üritab. Reali puhul räägivad pea kõik vaid Ronaldost (ärgem unustagem, tegu ühe mängija ja inimesega, kes ei ole kaugeltki veatu), Unitedi puhul räägitakse üldjuhul meeskonnast ja meestest eraldi, jalgpallis üldjuhul võidab meeskondlikkus. Lisagem sinna veel praegused suured lahkhelid Reali meeskonnas ja fakt, et meil on kõik mehed enne mängu terved (va Scholes) ja vast enam ei tundugi see optimism liigne.

Ennustan meeskonda:

de Gea

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Valencia Carrick Kagawa Young

Rooney van Persie

Ennustan tulemust:

1:2 Unitedi võit!

Tänane päev paistab ajaloooline tulevat ka selle poolest, et päris palju inimesi on end kirja pannud pubisse Beer Garden tulema. Loodan väga, et see nii olema saab ja teeme pubis korraliku põrgu ning senise rahva rekordi. Laulud, värgid, nii nagu asi käima peab! Ise olen seal kohal alates kell 20:30-st. Kes saab tulgu ka varem, saab enne mängu törtsu niisama juttu ka puhuda :) Edu meile ja poistele Hispaanias! Värinad on vaikselt juba sees!


Jälgige meid lisaks nii Facebook-is, Twitter-is, kui ka Instagram-is!