Otsustava mängu päev on lõpuks käes ja iga sekund, mis tiksub mängu alguse poole tõuseb ka vererõhk. Kuhu me nii jõuame, ei tea. Peamine on aga, et United võidaks, muu ei oma täna mingit tähtsust!

Hispaanias toimunud mäng tõestas veenvalt, et United ei saa paaris olema mingi peksupoiss ja tegu on ülimalt tasavägise duelliga, eks Manchester Unitedi fännidele oli see juba enne mängu selge, kihlvekontorid ja ajakirjanikud suures enamuses pasundasid aga midagi muud. Kihlvekontorid punnitavad tegelikult siiani sama rida edasi ja United ei ole isegi täna paljudes soosik, eks me näe. Kes viimasena naerab naerab paremini.

Õige taktika tänaseks mänguks on fännide närve mitte säästev kaitse variant, üritades ise kontrate pealt väravat lüüa kuna ka 0:0 viib meid edasi. Seda seisu eriti muidugi ei usu, et tuleks sellest mängust kuna mõlemas meeskonnas on väga teravad ründajad olemas, kes kuskilt vähemalt ühe värava ära pigistavad. Alguses aga üsna kindlalt Ferguson oma mehi täiega ründele ei suuna. Vähemalt selline sisetunne on.

Fergusoni tänast meeskonda ilmselt on pea võimatu ära arvata, mingi üllatus ikka varuks on aga no üritagem.

de Gea

Rafael Ferdinand Evans Evra

Valencia Cleverly Carrick Kagawa

Rooney van Persie

Mängu lõppseisuks pakun (loodan), et jääb 2:1 Unitedile. United-i suurem tahe ning meeskondlikkus ja koduseinte toetus viiavad nad edasi! Believe!

Täna on ka pubisse Beer Garden palju rahvast oodata, kohtume seal! Laud on kinni pandud aga, et kindlalt meie ühisesse The Devils Estonia lauda saada tasub igaks juhuks vähemalt tund enne mängu kohale tulla, muidu võib juhtuda, et tuleb kuskil mujal lauas istuda, samas kohti pubis jagub õnneks. Tulge kõik kohale, see mäng karjub suure hulga rahvaga kaasa elamise järgi :)

Jälgige meid lisaks nii Facebook-is, Twitter-is, kui ka Instagram-is!