Täna kell 14:30 pannakse pall mängu Inglise FA karikaasarja veerandfinaali korduskohtumises Chelsea ja Manchester United-i vahel. Kuna alles laupäeval oli liigamäng Sunderlandiga, siis täna on koosseisus kindlasti palju muudatusi, lisaks on juba järgmisel esmaspäeval raske ja põhimõtteline mäng Manchester Cityga, vaatamata suurele punktivahele tahetakse ka seal kindlasti korralikult esineda ja punktivahet veelgi kasvatada.

Vaatamata tõigale, et kodus ilusa 2:0 edu maha mängisime ja peaaegu ülse kaotasime olen tänase mängu suhtes üsna optimistlik kuna õnneks on meil päris korralik pink olemas, mis võimaldas nii mõnelgi mängijal laupäeval puhata (Rooney, Giggs, Ferdinand jne) ja võimaldab ka täna neil puhata, kes laupäeval mängisid.

Siiski väike ohumärk on üleval ja selleks on, see, et Chelsea on kõik kaardid tänasele mängule pannud. Laupäevases mängus oli neil põhimõtteliselt täiesti B-koosseis mängimas ja tähtsamad kahurid puhkasid.

Läbi aegade on Manchester United olnud kõige edukam FA karikasarja võitja (siiani 11 võitu), ometigi viimasest võidust lahutab meid juba kuristik (2004 a). Aeg on taas tegusid tegema hakata selles karikasarjas!

Üritan saada Fergusoni meeskonnale pihta:

de Gea

Smalling Ferdinand Evans Evra

Nani Cleverly Carrick Giggs

Rooney Welbeck

Ennustan mängu tulemust:

Väga raske 2:1 võit Unitedile.

Kuna mäng on täna väga valel ajal eestlase jaoks ehk töö ajal, siis ma paraku ikkagi Beer Gardenisse poistele kaasa elama tulla ei saa. Nädalavahetusel eelmist mängu eelvaadet kirjutades ei olnud lihtsalt vaadanud, mis kellaajal mäng toimub ja nii see lubadus antud sai.
Jälgige meid lisaks nii Facebook-is, Twitter-is, kui ka Instagram-is!