Bruno Fernandes läbis täna meditsiinilise ülevaatuse ning ning kirjutas klubiga 5 ja poole aastasele lepingule alla. Lisaks, nagu üldjuhul, on ka lepindusse sisse kirjutatud optsioon seda pikendada aasta võrra.

Bruno Fernades sõnas peale allkirja andmist:

“Mulle hakkas meeldima Manchester United, kui vaatasin Cristiano Ronaldot mängimas ja sellest ajast olen suur klubi fänn olnud. See, et nüüd ise antud klubi eest mängin tundub uskumatuna. Olen selle hetke nimel palju vaeva näinud ja luban, et annan endast kõik, et klubile kasuks olla ja tuua edu ning trofeesid. Ühtlasi tänan ka endist klubi Sportingut kõige eest. Tänud ka Olele ja kõigile Manchester Unitedis minusse uskumise eest.”

Ole Gunnar Solskjaeri kommentaarid:

“Oleme Brunot jälginud kuid ja ta on väga muljet avaldav olnud. Mindlasti tugevndab ta meeskonda. Tema isiksus ja liidri omadused on selgelt nähtavad. Tema resultatiivsete söötude ja väravate statistika räägib enda eest. Ta on fantastiline täiendus ja aitab kindlasti hooaja teisel poolel meeskonnal tugevamalt edasi rühkida. Talve puhkus tuleb just õigel ajal, et mees saaks meeskonnaga integreeruda parimal moel.”