Täna kell 13:20 lüüakse pall lahti Yokohama F·Marinos vs Manchester United hooajaeelses sõprusmängus Yokohama nimelisel staadionil.

Yokohama F·Marinos-e näol on tegu 1972 aastal loodud klubiga (sel ajal nimeks Nissan Motors F.C.). Kõrgliiga meister on oldud 2 kora aastatel 1988 ja 1989, lisaks võideti samal ajal ka JSL karikas ning Emperors karikas ehk tollel ajal Jaapanis kolm kõige tähtsamat karikat korraga. Märkimist väärib ka fakt, et J. League loomisel 1991 aastal oldi üks asutajaklubidest. Tuntuim mängija on eurooplastelegi tuttav tegija Shunsuke Nakamuraga (Glasgow Celtic). Klubi praeguseks peatreeneriks on Yasuhiro Higuchi.

Liikudes edasi meie meeskonna ehk Manchester United-i poole, siis eilselt David Moyes-e pressikonverentsilt saime teada, et tuuril kaasas olevatest meestest Michael Carrick jääb ilmselt mängust vigastuse (kube) tõttu eemale Chris Smalling, Ashley Young, Alex Büttner ja Johnny Evans  aga on oma vigastustest jagu saanud ja mänguks valmis (viimased kaks küll väikese kahtlusega). Lisaks liitus meeskonnaga Shinji Kagawa, kes eelnevalt oli pikendatud puhkusel.

Loodetavasti näeme sama ilusat mängu nagu eelmine hooajaleelne mäng oli veel ladusama võimaluste lõpetamisega!