On kätte jõudnud aeg, mil mängud hakkavad midagi tähendama ja juba täna on võimalus United-il võita esimene karikas sel hooajal ja Moyes-e valitsusaeg väärikalt käima tõmmata. Jah, tegu on mitte eriti väärtusliku tofeega aga tofee on trofee, keegi ei soovi seda kaotada.

Tänasest mängust jäävad United-i poolt vigastuste tõttu eemale Nani, Rooney ja Young.

Moyes on mängu eel kommenteerinud, et tegu on esimese tõsiselt tähtsa mänguga kuigi siiski on tegu veel hooaja eelse mänguga. Wiganit peab ta väga raskeks vastaseks ja arvab ka, et vastase näol on tegu meeskonnaga, kes pretendeerib tagasi inglise kõrgliigasse viivatele kohtadele inglise esiliigas (eelmine aasta kukuti kõrgliigast välja). Ühtlasi meenutab ta, et viimane kord kui Wigan Wembleyl mängis lahkusid nad sealt karikaga (FA Cup vs Manchester City).

Loodetavasti saavad ka täna mitmed noored ennast heast küljest näidata ja minu ennustatud/loodetav algkooseis oleks järgnev:

de Gea

Rafael Jones Vidic Evra

Zaha Carrick Cleverley Kagawa

van Persie Welbeck

Tulemuse ennustus:

3:1 United-i võit.

Huvitava faktina on tegu esimese mänguga, kus Inglismaal on kasutusel väravajoone (Hawk-Eye) tehnoloogia.

Mängust teeb otseülekande ka Viasat Sport Baltic ning ülekanne algab kell 15:55. Ise vaatan mängu koos teiste Devilsitega Beer Garden pubis. Tulge seltsi, seltsis segasem!